U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3DPrintit is een buro wat productontwikkeling verzorgt van idee naar eindprodukt. We doen dit via additieve technieken. Wilt u meer weten bezoek onze website of stuur een contactmail. We nemen zo spoedig mogelijk contact up op.

 


Contact informatie : 3DPrintit

 

Wilt u snel met ons in contact komen bel ons op 0031 6 48811117 of mail met ons. We proberen op korte termijn met u in contact te komen. Zijn we bezet per telefoon  gebruik deze mail service.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Openingstijden :

  • Week. Maandag - Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur. na telefonische afspraak
  • Weekend. Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur.

3D Printservice en scanservice

 3dprintit verzorgt 3d printings en scans voor derden. Neem contact met ons op om tot een perfect resultaat te komen. Samen komen we tot uw geprint resultaat of een nog beter resultaat.

bel of mail ons info@3dprintit.nl of tel. 0497 542708 / 06 48811117


Van Idee naar eindprodukt

 

Ons favorite onderwerp. Uw idee naar eind produkt. Zou dat niet fantastisch zijn........

3D Printit engineering heeft 2 disciples waar het sterk in is en wil zijn. We zijn bouwgerelateerd en industrie gerelateerd. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw- en in metaal-industrie en bewerking. Denkt u aan sterkte berekeningen voor nieuwbouw of verbouw, denkt u aan beton of staalbouw, denkt u in kunststoffen of metaalwaren produktie.

 

Graag nodigen we U uit om een eerste gesprek aan te gaan. We overleggen vrijblijvend wat ons inziens de best te bewandelen weg is. Als wij het niet kunnen, kunnen onze partners het wel.